Kağıthane’ye Prestijli Bir Proje:YEŞİLCE TOWERS

Kağıthane’de Kentsel Dönüşüm projeleri istikrarlı olarak devam ediyor.

Kağıthane’ye Prestijli Bir Proje: Yeşilce Towers

Kağıthane’de Kentsel Dönüşüm projeleri istikrarlı olarak devam ediyor. Ada bazında yapılan kentsel dönüşüm projeleri Kağıthane’nin dönüşümüne katkı sağlarken vatandaşlar, modern yaşamın kapılarını aralıyor. Otopark çevre düzenlemeleri, park, yeşil ve spor alanları ile rahat bir nefes alan Kağıthaneliler,  olası bir depreme karşı sağlam binalarına  kavuşarak deprem riskini sıfıra indiriyor.

Yeni dairelerine kavuşacak olan mülk sahiplerinin oldukça mutlu oldukları görünürken belediye başkanı Fazlı Kılıç'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

İşte ada bazında kentsel dönüşüme katkı sağlayan yeni bir yapı Yeşilce Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde temeli atıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,  yardımcıları Ömer Kır ve Kemal Çavuş’ un’da katıldığı yeni projeyi Tek Trend yapı hayata sokuyor.

Tek Trend'in yetkilileri, yapı hakkında başkan Kılıç'a bigi verdiler, maket önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kağıthane Yeşilce Mahallesi’nde Tek Trend tarafından temeli atılan modern yapının  açılışında kat sahipleri de hazır bulundu.  Yaklaşık 200 kişinin katıldığı programda, davetlilere yeni yapılacak binanın sokağında yemek verildi. Tek Trend Yapı’nın yetkili isimleri Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a bina hakkında bilgi verdikten sonra yapının maketi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşilce Mahallesi Muhtarı  Yalçın Vurkun, davetlilerle yakından ilgilendiği temel atma töreninde Kağıthane’den çok sayıda seçkin davetli de katılarak yeni projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Temel atma töreninde tüm davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

YEŞİLCE TOWERS’İN ÖZELLİKLERİ

Hayalinizdeki Yaşam alanı inşa etmek   ilkesi ile kat sahiplerine 5 yıldız ayarında daireleri teslim etmeyi planlayan Yeşilce Towers, 8500 m2’lik bir inşaat alanını kapsıyor. Tek blok halinde yapılan bina,  70 daireden oluşacak. 2+1  3+1  4+1 daire dubleks, dükkan seçenekleri, asansörlü, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, spor salonu, 7/24 güvenlik sistemi, açık kapalı otoparkı ile daire sahiplerinin kendilerini güvenli ve huzurlu hissedeceği bir proje olarak Tek Trend Yapı güvencesiyle muhteşem manzarası ile Kağıthane’nin prestijli projeleri arasındaki yerini alıyor.

YEŞİLCE TOWERS

Hayatınıza Renk Katacak

Fitness, Buhar Odası, Sauna, Kapalı Otopark, Çocuk Oyun Parkı, Basket Sahası, Kamelya, Yürüyüş Alanı, Sessiz Jeneretör, 7/24 Güvenlik Fiber İnternet, Görüntülü Diafon ve ve bir çok imkanlarıyla sizlere kavuşuyor..

İŞTE ADRES VE İLETİŞİM:  Yeşilce Mahallesi Dumanlı Sokak No.17/A KAĞITHANE – İSTANBUL

TEL: 0212 325 83 07   www.yesilcetovers.com

 

Kaynak: http://www.sadabadhaber.com/kagithane-ye-prestijli-bir-proje-yesilce-towers/2737/